Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

El PP de Badalona ja fa campanya pel 2011 amb un nou vídeo populista

El PP de Badalona ja ha començat a fer campanya per a les eleccions municipals del 2011, i ho fa amb el mateix estil manipulador i populista dels darrers comicis, quan van difondre un DVD xenòfob sobre la immigració. En un nou vídeo que els populars han difós a través d’Internet, volen denunciar l’estat del barri del Gorg a base de desafortunades comparacions dels solars en runes de la zona amb bombardejos i zones devastades per la guerra.

Al vídeo, que només pot veure’s en estricte castellà, el líder del PP badaloní, Xavier Garcia Albiol, lamenta que l’Ajuntament no hagi actuat per netejar la runa i els matolls que hi ha actualment i aposta perquè s’hi edifiquin habitatges de luxe amb un canal per a la navegació, un projecte especulatiu que actualment es troba aturat per l’Ajuntament.

Redacció
Redacció 20/11/2008

Des de l’èxit de la campanya que el PP de Badalona va engegar de cara a les eleccions del 2007 amb un vídeo que relacionava la immigració irregular amb la inseguretat ciutadana, els populars no han deixat de difondre vídeos carregant contra l’acció de govern. Aquella campanya va servir el PP per millorar considerablement els seus resultats electorals i ara ja han començat fer campanya pel 2011.

En un any i mig de mandat, el PP ja ha fet tres vídeos per denunciar la gestió de l’Ajuntament davant la sequera, l’estat d’algunes escoles públiques i, ara, per explicar l’estat en el qual es troba el barri del Gorg. En aquesta ocasió, a més, deixen clar el seu objectiu. Al final de les imatges, unes lletres blanques sobre un fons negre diuen: ‘Estem a dos regidors de guanyar les eleccions. T’hi apuntes?’.

El vídeo inclou imatges de bombardejos d’avions en combat per denunciar que l’estat del barri recorda els efectes d’un bombardeig. El president del PP de Badalona, Xavier Garcia Albiol, assegura que en aquesta zona, on s’havien de construir habitatges de luxe i un canal, actualment ‘es desconeix quin serà el desenvolupament urbanístic’.

Podeu veure el nou vídeo de Garcia Albiol a continuació: