Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

El PP de Badalona ja fa campanya pel 2011 amb un nou vídeo populista

|

- Publicitat -

Des de l’èxit de la campanya que el PP de Badalona va engegar de cara a les eleccions del 2007 amb un vídeo que relacionava la immigració irregular amb la inseguretat ciutadana, els populars no han deixat de difondre vídeos carregant contra l’acció de govern. Aquella campanya va servir el PP per millorar considerablement els seus resultats electorals i ara ja han començat fer campanya pel 2011.

En un any i mig de mandat, el PP ja ha fet tres vídeos per denunciar la gestió de l’Ajuntament davant la sequera, l’estat d’algunes escoles públiques i, ara, per explicar l’estat en el qual es troba el barri del Gorg. En aquesta ocasió, a més, deixen clar el seu objectiu. Al final de les imatges, unes lletres blanques sobre un fons negre diuen: ‘Estem a dos regidors de guanyar les eleccions. T’hi apuntes?’.

Publicitat

El vídeo inclou imatges de bombardejos d’avions en combat per denunciar que l’estat del barri recorda els efectes d’un bombardeig. El president del PP de Badalona, Xavier Garcia Albiol, assegura que en aquesta zona, on s’havien de construir habitatges de luxe i un canal, actualment ‘es desconeix quin serà el desenvolupament urbanístic’.

Podeu veure el nou vídeo de Garcia Albiol a continuació:

Publicitat

Opinió

Minut a Minut