Dimecres, 4 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

El PP comença la guerra contra C’s

Redacció | El PP es dilueix a Catalunya després del fracàs electoral del 21-D amb només 4 diputats. Tot i això, la formació de Mariano Rajoy va posar tota l'energia en pidolar un escó a C's per poder formar grup propi al Parlament. Però el cop de porta de la formació taronja ha irritat el PP de Madrid, que, a través del seu coordinador general, Fernando Martínez Maillo, ha engegat una dura campanya contra C's, amb les mirades posades, també, en les pròximes eleccions generals on les enquestes preveuen una pujada important dels de Rivera. 

Redacció
Redacció 17/01/2018
El coordinador general del PP, Fernándo Martínez Maillo, ha titllat d'egoista la formació d'Inés Arrimadas perquè els ha deixat sense grup propi al Parlament de Catalunya, fet que ha qualificat de “gran error”.
 
Tanmateix, culpa C's, a través d'un vídeo penjat en el seu compte de Twitter, de “debilitar” el constitucionalisme a les institucions catalanes i “regalar” el protagonisme als independentistes.
 
En aquest sentit, ha retret a C's que són qui són a Madrid gràcies a ells. “Gràcies al PP, C's va aconseguir presidir tres comissions, les mateixes que Podemos però amb la meitat de diputats” al Congrés, ha recordat.