Dissabte, 25 de setembre de 2021 - Edició 1157
La República

El PP bloqueja noves reformes de la Constitució espanyola

El president del Partit Popular, Mariano Rajoy, ha afirmat que la reforma de la Constitució per limitar el dèficit, pactada amb el PSOE i prevista per ser aprovada en poques setmanes, és una “reforma estructural important” que “no exigeix referèndum” i que les converses amb el govern espanyol s’encaminen a “un acord en els aspectes tècnics de la reforma amb la major rapidesa possible”. Segons Rajoy, aquesta reforma “servirà” perquè l’Estat “torni a créixer econòmicament i creï ocupació”, però el candidat popular ha avisat que no és partidari d’altres reformes en aquest moment. En una visita a la cooperativa agrària exportadora de fruites subtropicals Trops, Mariano Rajoy ha afirmat que si és elegit president del govern espanyol recuperarà el Ministeri d’Agricultura.

Redacció
Redacció 25/08/2011

Mariano Rajoy ha afirmat que el creixement econòmic i la creació de llocs de treball “ha de ser l’objectiu” dels pròxims quatre anys. Així mateix, el candidat popular ha assegurat que “els municipis espanyols petits no poden viure sense unes institucions intermitges” tot i que ha reconegut que “s’han de fer reformes en les diputacions”.

Recuperació del Ministeri d’Agricultura

En una visita a la cooperativa agrària exportadora de fruites subtropicals Trops, a Vélez, Mariano Rajoy ha afirmat que si és elegit president del govern espanyol recuperarà el Ministeri d’Agricultura. Rajoy ha afegit que aquest ministeri “ha d’estar més temps a Brussel·les defensant els interessos dels agricultors i dels cooperativistes espanyols, que a Madrid”.

“Els productors espanyols s’imposaran en els mercats perquè la gent sap reconèixer els productes que són bons”, ha dit Rajoy. El dirigent popular ha argumentat que l’agricultura “té futur i un gran potencial de creixement” i és per això que farà tot el possible perquè el sector “surti endavant”.