Dijous, 29 de juliol de 2021 - Edició 1099
La República

El Periódico s’afegeix al judici

Quan tot just estem començant a recuperar-nos de la brutal editorial que La Vanguardia va publicar aquest passat dilluns, on es criminalitzava qualsevol cosa que faci olor a independentisme català, […]

Redacció
Redacció 27/09/2007

Quan tot just estem començant a recuperar-nos de la brutal editorial que La Vanguardia va publicar aquest passat dilluns, on es criminalitzava qualsevol cosa que faci olor a independentisme català, ahir va aparèixer El Periódico amb ganes de sumar-se a aquest judici per decidir sobre qui pot ser nacionalista i qui no.

El diari dirigit per Rafael Nadal, germà del Conseller socialista Joaquim Nadal, va optar per otorgar una fletxa vermella (un semàfor vermell, pels amics) al president del FC Barcelona, Joan Laporta. El motiu que feia servir el diari era exactament el següent: El president d’una entitat políticament plural com el Barça ha de practicar la contenció al manifestar les seves preferències polítiques, cosa que Laporta va oblidar en una entrevista al programa ‘El Larguero’.

D’aquesta manera doncs, comença la previsible campanya de desprestigi cap a Joan Laporta que alguns comencen a apuntar com el possible Messies del catalanisme, ara que la política catalana sembla trobar-se en un atzucac.

Des de directe!cat felicitem doncs a El Periódico per la gran coherència del seu discurs. Ens encanta que vagin tan de cara, ja que d’aquesta manera ens permet anar veient com es posicionen els mitjans de comunicació respecte el nacionalisme català. I en aquest afer, sembla ser que tant La Vanguardia com El Periódico tenen molt clar que jugaran des del mateix bàndol!