Dijous, 24 d'Octubre de 2019 - Edició 455
La República

El “patriostimo español” marca paquet al Ministeri d’Energia, Turisme i Agenda Digital

La fal·làcia constantment usada sobre que el patriotisme i nacionalisme no existeix a Espanya i que és un fenomen social que exclusivament succeeix a “la perifèria” es torna a constatar avui després del discurs del ministre d'Energia, Turisme i Agenda Digital, Álvaro Nadal. El polític popular ha reivindicat el “patriotisme espanyol” dels alts càrrecs que ha col·locat al seu ministeri.

Redacció
Redacció 10/01/2017
Durant la presa de possessió dels alts càrrecs del Ministeri, d'Energia, Turisme i Agenda Digital, el ministre Álvaro Nadal ha volgut destacar una característica en comú de tots els seus fitxatges: “tots són uns patriotes”.
 
El popular ha remarcat que tots els alts càrrecs, per sobre de la seva capacitat tècnica i la seva experiència política i professional, compten amb una cosa necessària per a exercir el càrrec, “un compromís amb el país”. Nadal ha prosseguit: “això que potser no està tan de moda, es diu patriotisme i significa sacrifici personal, no tenir hores, l'esforç personal i la dedicació al benestar del conjunt del país”, ha remarcat Nadal.

Relacionats