Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

El Parlament ‘reté’ el CD de la Camarga

El Parlament de Catalunya deixarà que els diputats de la ‘Comissió Pujol’ que ho desitgin puguin escoltar el CD amb la conversa que van mantenir Alícia Sánchez-Camacho i l’exnòvia de Jordi Pujol Ferrusola, al restaurant La Camarga de Barcelona. Aquesta restricció a només els membres de la comissió contrasta amb l’obra recentment estrenada al teatre Tantarantana, ‘Camargate’, que posa a disposició del públic en format teatralitzat, la conversa real que va posar entre l’espasa i la paret la líder popular a Catalunya. I si voleu podeu també llegir #Camargagate la novel.la en aquest enllaç del directe!cat 

Redacció
Redacció 17/03/2015

Amb l’únic vot en contra del Partit Popular, i per raons òbvies, la comissió d’investigació sobre el frau fiscal, presidida per David Fernández de la CUP del Parlament de Catalunya, deixarà que els seus membres puguin escoltar la famosa conversa, però no la posaran a disposició de la resta de diputats ni de la ciutadania en general.

La polèmica iniciada precisament pel primogènit de Jordi Pujol i Soley sobre el destí de la gravació frega el ridícul al voler mantenir en el més absolut secretisme una conversa que hom pot anar a escoltar al teatre. Gràcies a la iniciativa del director teatral Jorge-Yamam Serrano, la setmana passada es va esntrenar al teatre Tantarantana l’obra ‘Camargate’, que recull la conversa real que van mantenir la líder del PP català amb l’exnòvia de Jordi Pujol Ferrusola.