Dijous, 17 de juny de 2021 - Edició 1056
La República

El Parlament designa senadora Alícia Sánchez-Camacho en substitució de Daniel Sirera

El Ple del Parlament ha designat aquest dimecres per assentiment l’exdiputada del Parlament i del Congrés dels Diputats Alícia Sánchez-Camacho com a senadora, en substitució del president del PPC, Daniel Sirera, que ha renunciat al càrrec després que la cambra el designés el passat 12 de març de 2008. Sánchez-Camacho representarà la Generalitat al Senat després que la setmana passada la Comissió d’Afers Institucionals de la cambra catalana en valorés la seva idoneïtat com a pas previ a la seva designació.

Redacció
Redacció 16/04/2008

Sánchez-Camacho va ser diputada al Parlament del 1999 al 2004 i al Congrés durant la VIII legislatura. Després que no aconseguís l’escó per Girona el 9-M, els populars han decidit que ocupi ella el lloc al Senat de Daniel Sirera. El president del PPC va substituir a la cambra alta a Josep Piqué, que va abandonar la política activa el juliol passat.

La candidata del PP per Girona tindrà un lloc a la cambra alta espanyola després de no aconseguir l’escó en les passades eleccions generals del 9 de març.