Dijous, 29 de juliol de 2021 - Edició 1099
La República

El palenc Oriol Servià acaba tercer en la darrera prova de la ‘Champ Car’ d’automobilisme

El palenc Oriol Servià ha acabat tercer en l’última prova de les ‘Champ Car World Series’, disputades aquest cap de setmana a Ciutat de Mèxic, a l’Autódromo Hermanos Rodríguez. El podi del català té doble mèrit, ja que a part que sortia des del quart lloc de l’engraellat, en l’arrencada se li va calar el cotxe i va perdre posicions. Així, volta rere volta Servià ha anat remuntant llocs fins a neutralitzar els capdavanters i situar-se tercer, plaça que no ha abandonat fins al final.

Redacció
Redacció 12/11/2007

El bon resultat obtingut a Ciutat de Mèxic li ha permès a Oriol Servià acabar sisè a la classificació general, remuntant tres posicions. Aquest és el tercer podi del de Pals (Baix Empordà) i el setzè de les vuit temporades que porta a la competició.
Oriol ha qualificat el final de temporada de ‘fantàstic’, tot i que no ha estat ‘una temporada ideal, perquè no hi ha res com estar en un mateix equip’, ha declarat Servià. El pilot ha competit enguany amb l’escuderia Forsythe, durant onze curses, i les dues darreres amb PKV.