Dijous, 23 de setembre de 2021 - Edició 1155
La República

El País vol impedir els 21 regidors independentistes a Barcelona

Segons intenció directe de vot la formació d’Ada Colau guanyaria però mentre la seva quasi doble el vot cuinat, les formacions de CiU, ERC i la CUP ho fan mínimament, la cuita també estableix un PSC quasi fora de l’Ajuntament igual que el PP, una manera d’afavorir un vot útil de les esquerres federals cap a la formació de Colau. Per la part de la dreta unionista Ciudadanos recull els vots populars i seria la tercera força amb 6 regidors. Una de les “anècdotes” de l’enquesta és una important fuga de vots de CiU cap a Barcelona en Comú. 

Redacció
Redacció 16/05/2015

Enquestes per derrotar la majoria independentista que encara és possible. A tant sols 3 regidors de la majoria independentista

Mentre les entitats del procés independentista segueixen en “brega” l’unionisme treballa per derrotar una majoria independentista a la capital de Catalunya, serà la foto de les eleccions, Barcelona independentista o no.

Totes les enquestes donen 18 regidors independentistes a tant sols 3 de la majoria absoluta, fem alguna cosa per aconseguir-ho?

Com és que l’ANC, l’AMI i Òmnium no demanen el vot clarament per les forces independentistes amb possibilitats de CiU, ERC i la CUP?

Pensa retirar-se l’opció independentista de Millor Barcelona (SI i Reagrupament)? no tenen cap opció, no podem perdre cap vot, seria un gest la seva retirada i demanar el vot per les tres forces independentistes