Dijous, 7 de juliol de 2022 - Edició 1442
La República

El País i la Vanguardia es regalen a les universitats

Tot s’hi val per augmentar el tiratge i dir que les vendes continuen pujant, encara que els lectors vagin de davallada. El País s’està distribuint gratuïtament, com un ADN, Metro […]

Redacció 07/06/2007

Tot s’hi val per augmentar el tiratge i dir que les vendes continuen pujant, encara que els lectors vagin de davallada.

El País s’està distribuint gratuïtament, com un ADN, Metro o 20 minutos qualsevol, a diverses facultats de la UB.  De vegades hi ha algú que els reparteix, però tot sovint els deixen en piles de centenars d’exemplars, a disposició dels alumnes.

Precisament, amb la Universitat de Barcelona també han establert un conveni de col·laboració a partir del qual el diari fa mecenatge al projecte Som UB i s’ofereix als estudiants la possibilitat de subscriure-s’hi a millor preu.

Aquesta pràctica de repartir diaris gratuïts entre els alumnes no és nova. El mateix diari El País la fa sovint la UPC, i La Vanguardia l’ha practicada amb anterioritat a la UdG, entre d’altres.

Qualsevol arriba a tirades de 200.000 exemplars si es comencen a regalar milers d’exemplars als universitaris i a cada subscriptor comercial se’ls fa arribar dos exemplars del diari al preu d’un…