Diumenge, 20 de juny de 2021 - Edició 1060
La República

‘El País’ adverteix d’una victòria històrica d’En Comu Podem a Barcelona

La desmobilització independentista seria evident i els votants de la CUP seguirien apostant pel partit d’Ada Colau, recordem l’aprovació gratuïta dels pressupostos a Barcelona a canvi de res, segons van reconèixer els cupaires, a diferència de l’actitud de la CUP nacional respecte els pressupostos del govern català. La CUP ja ha anunciat una esmena a la totalitat ni que sigui instrumental i l’anunci ha provocat “grans alegries” a la Moncloa i als lobbys del poder a Catalunya i Espanya.

Redacció
Redacció 30/05/2016

El 26J els independentistes s’hi juguen molt, perdre una segona vegada i per més diferència davant els comuns dificulta el procés

Amb les dades a la mà i encara que hagin estat cuinades interessadament, la victòria d’Ada Colau és molt gran, el populisme fa mal, recordem que això passaria malgrat els enganys del Grup Parlamentari propi i el referèndum impossible.

La CUP no passa de les eleccions espanyoles, i afavoreix un suport a En Comú Podem

L’augment que prediu Metroscopia per la candidatura d’Ada Colau s’explica, en part, perquè  mantindrà un alt percentatge de vots cupaires que juntament amb una possible desmobilització independentista portaria a un espectacular resultat d’En Comú Podem.

Queda un mes per desmentir l’enquesta

Cal tornar a il·lusionar l’electorat independentista i aconseguir que els votants de la CUP no es passin a la candidatura de Colau, aquestes són les claus per desmentir a Metroscopia.