Dilluns, 21 de juny de 2021 - Edició 1061
La República

El PACMA es toreja a Pablo Iglesias

Ahir directe!cat us avançava les intencions de Pablo Iglesias de seguir engolint formacions per a la seva confluència d'esquerres. En aquest cas feia una opa al PACMA. No han tardat ni 24 hores els del partit animalista per a descartar qualsevol opció de coalició de cara a les eleccions espanyoles.

Redacció
Redacció 28/04/2016
El Partit Animalista (PACMA) no anirà amb Podemos a les pròximes eleccions generals. En un comunicat fet públic aquest dijous, la formació assegura que “mantindrà la seva independència d'altres formacions polítiques i no vendrà els seus principis” i justifica la seva decisió en el fet que “Podemos, en diferents regions, continua donant suport a la tauromàquia, i el seu líder, Pablo Iglesias , ha aclarit que no demanarà la prohibició de les curses de braus en el seu programa electoral “.
 
En el comunicat enviat aquest dijous, el PACMA recorda que la seva prioritat és “la defensa dels drets de tots els animals” i sentència: “Resulta impossible qualsevol tipus d'acord electoral amb formacions que ni tan sols s'atreveixen a demanar la fi de la tauromàquia , el màxim exponent del maltractament animal a casa nostra”.