Dissabte, 31 de juliol de 2021 - Edició 1101
La República

El nou tram de la C-32 incapaç d’engolir tot el trànsit el primer cap de setmana de funcionament

El nou tram d’ampliació de l’autopista C-32 entre Palafolls i Tordera s’ha convertit aquest matí en una trampa per als conductors que hi volien accedir. Just després de superar el peatge, els usuaris es trobaven amb retencions que s’allargaven un total de 4,4 quilòmetres fins a la sortida de la via ràpida. El motiu venia donat perquè aquesta autopista, de dos carrils per sentit, es converteix en un de sol al seu acabament, ja que hauria d’enllaçar amb amb l’autovia A-2 que el Ministeri de Foment té projectada però que encara no s’ha executat. El nou tram es va posar en funcionament aquesta setmana i va venir acompanyat d’un increment del preu del peatge d’un 35%

Redacció
Redacció 18/07/2010

El nou tram de l’Autopista del Maresme (C-32) ha patit aquest matí un important col·lapse durant el seu primer cap de setmana en funcionament. A les onze del matí tots els vehicles que viatjaven en sentit nord des de Palafolls i fins a Tordera s’han trobat amb importants retencions just després de superar el peatge. En total s’han comptabilitzat 4,4 quilòmetres de cua, la mateixa distància que cobreix el nou tram i que va ser inaugurat aquest dilluns pel conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal. El nou tram, que ha comportat un increment del preu del peatge d’un 35%, passant de 0,71 euros a 0,96 euros, enllaça al final amb la carretera GI-600 de Blanes que només compta amb un sol carril.

És precisament aquest el motiu que ha provocat que els vehicles no poguessin abandonar amb fluïdesa l’interior de l’autopista ja que la reducció de dos carrils a un de sol dificulta la sortida.