Dijous, 14 de Novembre de 2019 - Edició 476
La República

“El Mundo” i @pedroj_ramirez amaguen la seva mentida

Un cop el comissari en cap de la Unitat de Delinqüència Econòmica i Fiscal (UDEF) de la policia estatal, Manuel Vázquez, ha assegurat que el suposat esborrany policial sobre el cas Palau -que va publicar 'El Mundo' i que destapava suposats comptes corrents a Suïssa d'Artur Mas i Jordi Pujol-,no ha estat elaborat per funcionaris de la unitat, “El Mundo” ho ha amagat i ni tant sols s’ha disculpat del seu greu error. Un cop més un suposat diari ha posat contra les cordes als grans mitjans de comunicació catalans que van caure en un fals debat duran la campanya, van caure a la trampa d’un periodisme groc, avui caldria contundència d’aquests mitjans contra el diari “El Mundo” i contra el seu director.

Redacció
Redacció 06/12/2012
Malgrat aquesta mena de periodisme contra Catalunya, empreses catalanes li posen publicitat
 
No es pot entendre que empreses catalanes posin publicitat a mitjans que fomenten l’odi contra Catalunya amb mentides i falsedats.
 
Malgrat aquesta mena de periodisme contra Catalunya, els mitjans de comunicació catalans conviden a periodistes d’aquests mitjans
 
Prou de queixar-nos, quan  resulta que els mitjans catalans públics i privats són els primers en donar veu i fer publicitat de les seves mentides.
 

Relacionats