Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

El Mobile World Congress torna a reunir el món de la telefonia mòbil a Barcelona

|

- Publicitat -

El lema del congrés d’enguany -organitzat per GSMA, el grup comercial global per a la indústria de las telecomunicacions mòbils- és ‘Pensar endavant’ ja que es vol utilitzar la indústria de la telefonia mòbil per sortir de la crisi econòmica. En total, estan previstes al voltant de 360 conferències i taules rodones entre els que hi ha els consellers delegats d’empreses de telefonia mòbil, d’Internet o de xarxes socials.

El Mobile World Congress comptarà amb la presència de 34 empreses catalanes, tres menys que en l’edició de 2008, de les quals 21 assistiran a l’esdeveniment de la mà de l’agència de suport a l’empresa ACC1Ó, i 13 aniran de forma autònoma. D’aquestes 21 companyies, vuit estaran al Pavelló Català, impulsat per la Generalitat de Catalunya, mentre que la resta disposaran d’un espai gratuït al recinte ‘Innovation Marketplace’.

Publicitat

Les empreses catalanes presents al Pavelló Català són CompeGPS Team, Acquamedia Technologies, Lechill Móvil, Eneo Laboratories, Ubiqua Instant Respons, Bosslan, Oasssyssoft i Voz Telecom, mentre que les que estaran al recinte Innovation Marketplace seran Blutypoint, Your Screen, Idapt-Inoitulos, CampusMovil.net, Livedoor interactive, Wireless Solution, Tactica Digital, Bioaccez Controls, Miraveo, TheChanner, Ready People, Adsmedia i Agile Contents. La inauguració del congrés, aquest dilluns, comptarà amb la presència del el ministre d’Indústria, Comerç i Turisme, Miguel Sebastián; conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet; el conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs; l’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, i la directora general d’ACC1Ó, Carme Botifoll.

Dispositiu especial de seguretat

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona han dissenyat un pla especial de seguretat amb un centenar d’agents, el doble que l’any passat, mentre duri el Mobile World Congress per evitar qualsevol incidència i l’acció de carteristes i lladres, ja que els assistents a la fira porten articles tecnològics d’alt valor econòmic, com telèfons mòbils i ordinadors portàtils. Els punts de control seran a la fira i als seus punts d’accés, així com els punts turístics i d’oci més concorreguts de la ciutat.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut