Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

El ministre Fernández Díaz és un “perill públic”

L’equiparació que ha fet el ministre Fernández Díaz en l’entrevista a Catalunya Ràdio aquest matí, equiparant independentisme a jihadisme, ha aixecat una gran polseguera a les xarxes. El diputat David Fernández ha estat un dels primers a mostrar la seva indignació amb el ministre “és un perill públic”.

Redacció
Redacció 08/04/2015

'Trending topic' estatal

David Fernández considera que segurament el PP té més responsabilitats en el problema del jihadisme a Espanya, car l’executiu Aznar va participar activament a la guerra de l’Iraq. El cupaire n’ha demanat la dimissió immediata. A la xarxa, l’entrevista ha estat 'trending topic' a tot l’Estat amb reaccions de tot tipus -una petita mostra acompanya aquesta peça-.

Rahola també reacciona

D'entre la gent que s'ha pronunciat a Twitter, destaca Pilar Rahola: “Només un obsés anticatalà confon el treball democràtic d‘integració de Nous Catalans amb el jihadisme. És evident que Àngel Colom fa bona feina”. La indignació entre la ciutadania ha provocat una recollida de signatures a Change.org per demanar a Rajoy la dimissió de Fernández Díaz.