Dimarts, 28 de març de 2023 - Edició 1706
La República

El ministre de Cultura promet que el retorn dels papers de Salamanca es troba “a la recta final”

El ministre de Cultura, César Antonio Molina, ha afirmat aquest dilluns al migdia que les negociacions perquè retornin la resta dels paper de Salamanca a Catalunya es troba ‘a la recta final’. ‘Ho farem bé i de manera definitiva perquè la ferida gran, de tantes dècades, quedi curada’, ha afirmat Molina. Segons ha explicat, aquest diumenge va mantenir una llarga conversa telefònica amb el conseller de Cultura, Joan Manuel Tresserras, sobre aquest i d’altres aspectes i, com a conclusió, el ministre ha dit que queda ‘poc temps’ perquè els documents retornin a Catalunya.

Redacció 08/01/2008

‘És un tema delicat que s’ha de fer bé perquè no hi hagi més problemes en el futur i que els papers tornin de manera definitiva’, ha afirmat el titular del Ministeri de Cultura que ha dit que manté unes ‘bones relacions’ amb el seu homònim català, tot i que defensin idees diferenciades.

‘Estem a un país democràtic en què la base és respectar les idees dels altres encara que no les compartim’, ha reflexionat Molina que no ha volgut detallar si aquest retorn es farà abans que arribin les eleccions al Congrés dels Diputats del pròxim 9 de març.