Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

El militant de CDC Rubèn Novoa denuncia directe!cat per informar dels seus insults a Twitter

|

- Publicitat -

Segons Novoa, les informacions que difon directe!cat són ‘falses’ i s’han realitzat ‘amb un absolut i temerari menyspreu cap a la veritat i que persegueixen menyscabar el seu honor’. Pel militant de CDC les informacions són fruit d’una ‘estratègia compartida per l’esquerra d’aquest país, per silenciar les persones que activa i públicament defensen els valors de la democràcia occidental al Pròxim Orient i combaten aquelles expressions que puguin donar cobertura al terrorisme d’origen islamista i actituds antisemites’.

Al seu blog, el militant de Convergència assegura que ha presentat la denúncia perquè no pensa ‘consentir’ que ningú ‘posi un morrió a la llibertat d’expressió i d’opinió als usuaris de les xarxes socials, especialment a Twitter’. Cal recordar que Novoa ha estat el primer en atacar aquesta ‘llibertat d’expressió a Twitter’, ja que ha fet desaparèixer del seu compte Twitter alguns dels seus apunts que directe!cat s’ha limitat a reproduir.

Publicitat

Novoa també agraeix el ‘suport majoritari’ que, segons ell, hauria rebut aquests dies de la comunitat catalana a Twitter.

Celebrar una detenció il·legal

L’origen dels fets és en la celebració pública que el militant de CDC Rubèn Novoa va fer de la detenció de l’activista catalana Ariadna Jové per part de l’exèrcit israelià, una celebració de la qual dilluns va informar directe!cat. A través d’un missatge de Twitter dirigit al portaveu de l’Exèrcit israelià, el convergent Novoa va felicitar els militars israelians i els va instar a no permetre el retorn de la militant a Catalunya. ‘Porteu-la a netejar el desert del Golan, hehehe’ suggeria diumenge el militant de Convergència.

Per complementar les informacions relatives a Rubèn Novoa, directe!cat també publicava dilluns un perfil de l’activista convergent, on s’explica que Novoa milita a  Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), és membre d’un Secretariat Nacional de la formació i membre fundador i vocal de l’Associació Catalana d’Amics d’Israel. El militant convergent també ha escrit a el Singular Digital, el digital proper a CDC, i també col·labora amb regularitat a El Matí, el diari del corrent crític d’Unió.

El perfil de Novoa també explica anteriors miltàncies polítiques de l’activista convergent i mostra una fotografia del militant de CDC amb estètica skin i exhibint una arma.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut