Dissabte, 1 d'octubre de 2022 - Edició 1528
La República

El llibre de Madí, subvencionat?

‘Democràcia a sang freda’, l’obra recent posada a la venda del portaveu de CDC i mà dreta d’Artur Mas, David Madí, no s’està venent com s’esperava. De fet, es comenta […]

Redacció 19/11/2007

‘Democràcia a sang freda’, l’obra recent posada a la venda del portaveu de CDC i mà dreta d’Artur Mas, David Madí, no s’està venent com s’esperava. De fet, es comenta que l’editor, Fèlix Riera, ha explicat en cercles polítics i periodístics que l’arrencada inicial de les vendes de Madí no s’assembla, per a res, a un altre llibre fet per un polític de la federació regionalista que també va gestionar com a editor en l’anterior editorial en què va desenvolupar la seva tasca professional.

Aquest altre llibre a què feia referència i que sí que va tenir una arrencada i uns índexs de venda espectaculars va ser ni més ni menys que ‘les veritats de l’Estatut’ de Josep Sànchez Llibre, home de màxima confiança de Duran i Lleida. A més, en determinats cercles editorials i periodístics es creu que el preu del llibre de Madí està subvencionat pel mateix autor perquè el seu cost és de 20 euros mentre que altres llibres de la mateixa col·lecció i editorial però amb la meitat de pàgines només són un euro més barat, un fet completament excepcional.