Divendres, 31 de març de 2023 - Edició 1709
La República

El jutjat de València dóna fins dilluns a ACPV per al·legar contra el tancament del repetidor del Mondúver

El jutjat de València ha donat fins dilluns a Acció Cultural del País Valencià per al·legar contra el tancament del repetidor del Mondúver, segons ha explicat ACPV. La darrera setmana d’octubre la Generalitat Valenciana va sol·licitar el permís del Jutjat Contenciòs Administratiu número 4 de València per accedir a les instal·lació reemissores del Mondúver (Safor), repetidor des d’on ACPV emet el senyal de TV3 a les comarques centrals valencianes. Aquest dijous, el jutjat va comunicar l’entitat que disposa de tres dies, fins dilluns, per presentar al·legacions contra el tancament.

Redacció 14/12/2007

Després de la comunicació per al·legar contra el tancament del Bartolo, ara es completa amb Mondúver el procés per tancar tots els repetidors subjectes a l’expedient administratiu de la Generalitat contra ACPV. I és que el Govenr del País Valencià té entre cella i cella tancar tots esl repetidors de TV3 com més aviat millor. El jutjat de València ha donat fins dilluns a Acció Cultural del País Valencià per al·legar contra el tancament del repetidor del Mondúver, segons ha explicat ACPV.

Aquest dijous, el jutjat va comunicar l’entitat que disposa de tres dies, fins dilluns, per presentar al·legacions contra el tancament. Podeu comprovar-ho vosaltres mateixos en aquest document de comunicació directe des del jutjat:

imatge