Dilluns, 21 de juny de 2021 - Edició 1061
La República

El jutjat de Castelló dóna cinc dies a Acció Cultural del País Valencià per al·legar contra el tancament del repetidor del Bartolo

El passat 29 d’octubre la Generalitat Valenciana va sol·licitar el permís del Jutjat Contenciós Administratiu número 2 de Castelló de la Plana per accedir a les instal·lacions reemissores del Bartolo, repetidor des d’on Acció Cultural del País Valencià (ACPV) emet el senyal de TV3 per a Castelló. Aquest dijous, el jutjat va comunicar a ACPV que disposa de cinc dies per presentar al·legacions contra el tancament. El termini venç el 19 de desembre. Segons ACPV, ‘aquesta comunicació confirma que la Generalitat Valenciana tira pel dret, i que l’única intenció que té és tancar absolutament tots els repetidors d’ACPV i deixar sense el senyal de TV3 tot el País Valencià’, han dit. ‘Després de la Carrasqueta, sembla immediat, doncs, el tancament del repetidor del Bartolo’, han afegit.

Redacció
Redacció 13/12/2007

Reiterant el comunicat emès per la Federació Llull ahir mateix, l’ACPV insta urgentment el govern espanyol i català, i les formacions polítiques que els conformen, que assumeixin la seva responsabilitat i actuïn de manera urgent. ‘El possible acord de reciprocitat s’ha demostrat que ja no és la solució, perquè una de les parts, el Consell i el PP valencià, negocia des d’una posició de força i condicionant amb aquestes actuacions els termes del suposat acord’, han dit.