Dimecres, 28 de juliol de 2021 - Edició 1098
La República

El Grup Enderrock treu una nova revista, ‘SONS de la Mediterrània’

Des d’aquest mes de novembre, ja es pot trobar a les llibreries i quioscos la revista ‘SONS de la Mediterrània’, una publicació bimestral especialitzada en la música d’arrel dels països catalans i de la mediterrània. Editada pel Grup Enderrock, és la continuació de ‘FOLC’, la publicació que tanca una etapa de 36 números publicats en un període de sis anys. La revista, amb un preu de llançament de dos euros i mig, també inclou una guia-agenda de Cultura Popular als Països Catalans, un CD amb una selecció dels artistes que van actuar a la Fira Mediterrània de Manresa, realitzada per Toni Xuclà, i una traducció en castellà, italià, francès, anglès i àrab.

Redacció
Redacció 09/11/2007

La revista vol ampliar l’horitzó amb més continguts i un nou disseny, per a convertir-se en la referència del sector de les músiques tradicionals i ètniques que poblen les ribes de la Mar Mediterrània. ‘SONS de la Mediterrània’ es complementa amb discos, DVDs i una ‘Guia de Cultura Popular’, a més de suplements monogràfics que s’oferiran gratuïtament amb cada edició.

El primer número és un especial amb una visió general de les músiques de la mediterràna. Inclou entrevistes amb l’Orquestra Àrab de Barcelona, els artistes més significatius des de Mallorca i el Marroc fins a Grècia o Palestina, i articles d’opinió a càrrec dpespecialistes reconeguts.

La revista, amb un preu de llançament de dos euros i mig, també inclou una guia-agenda de Cultura Popular als Països Catalans, un CD amb una selecció dels artistes que van actuar a la Fira Mediterrània de Manresa, realitzada per Toni Xuclà, i una traducció en castellà, italià, francès, anglès i àrab.