Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

El Govern ja té locals alternatius als municipis governats pels #AlcaldespelBoicot

Segons ha pogut saber el directe!cat, els boicots d'ajuntaments com Barcelona, Hospitalet, Lleida, Tarragona o Santa Coloma de Gramenet ja no preocupen l'organització del referèndum. Ja es tenen suficients locals per obrir en condicions el pròxim 1-O. “Estem en condicions de tenir suficients locals oberts per a obrir amb garanties el dia del referèndum” ens confirmen fonts ben informades. Lògicament, sense la por o el boicot d'aquestes alcaldies tot seria molt més fàcil però, el dia d'avui les informacions per comunicar als censats on poden anar a votar ja es poden enviar.

Redacció
Redacció 11/09/2017
Barcelona, tot i la Colau, tindrà suficients col·legis electorals
 
Bona part de la clau està en el fet que la majoria dels col·legis electorals són gestionats pel Consorci de l'Educació on la Generalitat té majoria. Això fa que l'actitud de l'alcaldessa Colau quedi ridícula, ja que el referèndum es farà igualment i, l'únic que ha aconseguit, és demostrat el pànic que té a ser inhabilitada, ha demostrat la manca de valentia i ha acabat excusant-se en els funcionaris.
 
A Granollers i Terrassa els alcaldes socialistes han tingut més vista i no han posat excessius problemes a deixar votar. També han desmentit al primer secretari del PSC que ha optat per la línia dura contra l'exercici del dret democràtic a votar.
 
Era previsible l'actitud de duresa de Núria Marín però ha sorprès la duresa de l'alcaldessa de Santa Coloma de Gramanet, Núria Parlón.
 
Parón, que va arriibar a sonar com l'alternativa catalanista a Iceta i per obrir la porta a un PSC molt més obert, ha claudicat de la manera més trista. Tot i això, els ciutadans de l'Hospitalet i Santa Coloma de Gramanet podran votar el 1-O.