Diumenge, 1 d'agost de 2021 - Edició 1102
La República

Un dispositiu especial de seguretat vetllarà l’acte d’aquest diumenge de Solidaritat a València

La delegada del govern espanyol al País Valencià, Ana Botella, ha informat aquest divendres que s’ha previst un dispositiu especial de seguretat per part de la policia en l’acte de presentació que Solidaritat Catalana per la Independència (SI) té previst fer aquest diumenge a València. Botella ha assegurat que s’ha rebut la comunicació de l’acte per part de Solidaritat i que s’ha traslladat a la policia per tal que posi en marxa ‘el dispositiu operatiu pertinent amb especial sensibilitat donades recents actuacions, que considerem aïllades, però que han de tenir un seguiment oportú’. España 2000 i alguns moviments ultres valencians ja han anunciat protestes durant l’acte de SI.

Redacció
Redacció 21/01/2011

Davant l’anunci d’España 2000 de manifestar-se en contra de la presència de Solidaritat i Joan Laporta al País Valencià, la delegació del govern espanyol ha anunciat que s’ha previst un dispositiu especial de seguretat. La delegada, Ana Botella, ha assegurat davant les preguntes dels mitjans que s’ha rebut confirmació de l’acte de Solidaritat d’aquest diumenge al centre de València i que, per aquest motiu, es preveu ‘el dispositiu operatiu pertinent amb especial sensibilitat donades recents actuacions, que considerem aïllades però que han de tenir un seguiment oportú’, ha dit.

Solidaritat decidirà al febrer si es presenta a les municipals al País Valencià
L’acte de presentació de diumenge començarà amb la benvinguda als quatre diputats a la porta de l’Hotel Astoria de València. Posteriorment, intervindran Josep Guia, Isabel Clara Simó, Antoni Strubell, Núria Cadenes, Uriel Bertran, Alfons López Tena i Joan Laporta. La cloenda de l’acte serà un dinar en el en el transcurs del qual penyes barcelonistes valencianes faran un homenatge a Joan Laporta, per la seva gestió com a president del Futbol Club Barcelona.

Aquest serà el tercer acte de SI en territori valencià, després d’un míting a Vinaròs el passat mes d’octubre i de la visita dels ara diputats Uriel Beltran i Alfons López Tena al tradicional Aplec del Puig, que organitza el PSAN.