Dimarts, 21 de març de 2023 - Edició 1699
La República

El Govern destinarà 23 milions d’euros en tres anys a programes de cooperació al desenvolupament

L’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD) atorgarà un total de 23,1 milions d’euros en 3 anys a programes que realitzen les organitzacions no governamentals de desenvolupament en l’àmbit de […]

Redacció 07/07/2007

L’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD) atorgarà un total de 23,1 milions d’euros en 3 anys a programes que realitzen les organitzacions no governamentals de desenvolupament en l’àmbit de la cooperació al desenvolupament i la solidaritat internacional per al període 2007-2009.

Es tracta de la segona edició d’una convocatòria pluriennal de programes de cooperació al desenvolupament. La primera es va convocar l’any 2005 i s’hi van destinar fins a 8,2 milions d’euros.

La convocatòria de programes d’enguany estableix fins a quatre línies de subvenció: programes de cooperació al desenvolupament a realitzar en països d’Amèrica Central, Amèrica del Sud, de l’Àfrica Subsahariana i de la Mediterrània; programes d’educació per al desenvolupament i sensibilització; programes de gestió de riscos i prevenció de desastres d’origen natural i programes de desarmament, desmobilització i reintegració (DDR) a l’Àfrica. El termini de presentació de sol·licituds s’acabarà el proper 28 d’agost.