Dijous, 29 de juliol de 2021 - Edició 1099
La República

El Govern confia que els contactes amb l’executiu valencià arribin a “bon port” i hi hagi “reciprocitat” de canals

El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, ha mostrat aquest dimarts el seu convenciment que els contactes que la Generalitat de Catalunya està mantenint amb l’executiu valencià per a la recepció de TV3 al País Valencià acabin ‘a bon port’ i es pugui establir un ‘espai de reciprocitat i de lliure recepció dels canals’. Carod ho ha dit després que la setmana passada un jutjat d’Alacant autoritzés el tancament del repetidor de TV3 a la Carrasqueta, després que la Generalitat. El vicepresident ha lamentat que aquests contactes siguin ‘més lents que el que bona part de la societat catalana voldria’.

Redacció
Redacció 21/11/2007

El vicepresident ha assegurat que el Govern ‘continua i continuarà fins al final les negociacions amb el govern valencià’ per aconseguir ‘el que aconsella al segle XXI el sentit comú’, que és ‘la reciprocitat en la recepció de canals televisius’.

Carod creu que ‘el que no té sentit’ és que ‘en un moments que des de Vinaròs o Alcanar es pugui veure sense problemes la CNN’, aquests no puguin veure o TV3 o Canal 9. ‘És un despropòsit que no té cap sentit’.