Dissabte, 31 de juliol de 2021 - Edició 1101
La República

El Govern català aprova avui la llei de qualitat elèctrica i analitza un informe sobre seguretat

El president de la Generalitat, José Montilla, presideix aquest dimarts des de les deu del matí la reunió del Consell de Govern que ha d’aprovar la llei de qualitat en el subministrament elèctric i que ha d’analitzar un informe sobre seguretat que presenta el conseller d’Interior, Relacions Institucions i Participació, Joan Saura. La consellera de Salut, Marina Geli, també presentarà un informe sobre l’estat de la situació a l’Hospital de la Vall d’Hebron, que divendres de la setmana passada es va quedar sense llum.

Redacció
Redacció 25/09/2007

L’executiu té previst aprovar aquest dimarts la nova llei de qualitat elèctrica, que té com a objectiu augmentar l’exigència a les companyies elèctriques, especialment arran de la situació generada aquest estiu a la ciutat de Barcelona, on centenars de veïns van estar dies sense llum. La llei preveu un límit de temps per restablir el servei i que cada client estigui connectat a dues subestacions perquè, en cas que una falli, l’altra li doni servei.

El conseller de Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, presentarà al president i a la resta de consellers un informe sobre seguretat, on s’analitzarà l’evolució de la delinqüència a Catalunya i es farà balanç de l’actuació dels Mossos d’Esquadra i dels Bombers de la Generalitat durant aquest estiu. Precisament serà Joan Saura qui compareixerà a dos quarts de dues del migdia al Palau de la Generalitat per explicar els continguts de la reunió d’aquest dimarts.