Dijous, 29 de juliol de 2021 - Edició 1099
La República

El Govern Balear firma un conveni per valor de 400.000 euros amb l’Ajuntament de Ses Salines per donar a conèixer Cabrera

La Conselleria de Medi Ambient i l’Ajuntament de Ses Salines van signar avui un conveni de col·laboració amb el qual s’invertiran més de 400.000 euros per a la difusió del Parc Nacional de Cabrera. Així ho va fer saber ahir el conseller de Medi Ambient, Miquel Àngel Grimalt, qui ha explicat que amb aquests 400.000 euros es construirà un nou Parc Etnològic sobre Cabrera i es condicionarà el nou edifici polivalent, ‘de manera que tot el món podrà conèixer de primera mà aquest espai natural tan emblemàtic’.

Redacció
Redacció 30/01/2009

D’altra banda, Grimalt ha destacat que el pròxim any 2011 Cabrera complirà els seus primers 20 anys com Parc Nacional, pel que ha assenyalat que el Departament espera que per a aquesta data el Parc passi a ser de titularitat autonòmica.

Mitjançant aquest nou Parc Etnològic, tant residents com visitants podran veure les construccions que es van usar a Cabrera per a l’explotació dels seus recursos naturals, així com per a la transformació dels productes que s’obtenien. L’edifici polivalent, amb un escenari i grades modulars, permetrà fer exposicions, actes i projeccions relacionades amb les activitats desenvolupades a l’arxipèlag de Cabrera.