Dimecres, 22 de març de 2023 - Edició 1700
La República

El Govern aprovarà aquest dimarts una modificació de la llei de carreteres

El Govern de la Generalitat aprovarà aquest dimarts una modificació de la llei de carreteres, que és de l’any 1993, que atorgarà la gestió de la xarxa viària local a les diputacions i atribuirà la titularitat de la xarxa bàsica i comarcal a la Generalitat. L’encarregat d’explicar aquest acord de l’executiu serà el conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, que compareixerà acompanyat de la directora general de Comunicació, Aurora Masip, a partir de dos quarts de dues del migdia.

Redacció 08/01/2008

El president de la Generalitat, José Montilla, presideix des de les deu d’aquest matí la reunió del Consell de Govern en una setmana marcada per la reunió de la Comissió Bilateral estat-Generalitat d’aquest dijous. L’executiu va assegurar aquest dilluns que ‘no té pressa’ per al traspàs de Rodalies, mentre no hi hagi garanties d’inversió.

D’altra banda, aquest dimarts, a Madrid, està previst que es constitueixi la Subcomissió d’Infraestructures i Equipaments, que s’encarregarà d’elaborar una proposta sobre el Pla Catalunya d’Infraestructures 2007-2013, que concretarà els projectes que l’estat finançarà durant un període de set anys d’acord amb la disposició addicional tercera de l’Estatut.