Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1096
La República

El Govern ajorna una setmana més el nomenament de Xavier Crespo com a secretari de Seguretat

El Consell Executiu de la Generalitat de Catalunya tampoc ha resolt avui el nomenament de Xavier Crespo com a nou secretari general de Seguretat. El portaveu del govern, Francesc Homs, ha explicat posteriorment a la reunió celebrada aquest matí que ‘s’ha decidit donar més temps’ a Crespo ‘perquè és l’alcalde d’una ciutat important i ha d’organitzar la transició’. Es desconeix encara si el seu nomenament tindrà lloc dimarts vinent, juntament amb els altres càrrecs que tampoc s’han decidit avui. Crespo es va acomiadar dels treballadors mitjançant una carta el passat 4 de gener però ara reclama més temps per abandonar el consistori tal i com ja va avançar AraGirona.cat

Redacció
Redacció 11/01/2011

El nomenament de Xavier Crespo com a nou secretari general de Seguretat Ciutadana tampoc s’ha fet efectiu avui. El portaveu de la Generalitat, Francesc Homs, ha assegurat aquest matí posteriorment a la reunió del Consell Executiu que s’ha decidit donar més temps a Crespo per ‘organitzar la transició’ de l’alcaldia de l’Ajuntament de Lloret de Mar, tal i com ja va avançar AraGirona.cat la setmana passada. En aquests moments només s’ha ofert com a candidat pel relleu al capdavant del consistori Romà Codina, que va presentar a l’executiva local la seva candidatura ahir dilluns. Codina fins ara ha estat responsable de les àrees de Coordinació i Noves Infraestructures a l’Ajuntament. La darrera setmana de gener està previst que se celebri una assemblea local de CiU on es votaria el nou alcalde. Fins aleshores hi ha temps perquè es presentin altres candidatures. 

 

En un altre ordre de les coses, el mateix batlle va enviar una carta als treballadors municipals el 4 de gener, l’endemà que el conseller d’Interior Felip Puig anunciés el seu nomenament. Crespo explicava en el document que la seva etapa com a alcalde ‘ha estat una etapa de la meva vida de la qual m’emporto molt bons records, la vostra implicació com a treballadors i treballadores, la representació dels diferents grups polítics i també una gran experiència que, a partir d’ara, podré aplicar en aquest nou càrrec que assumeixo amb molta il·lusió i ganes de treballar per a tots els catalans i catalanes’.