Divendres, 6 d'agost de 2021 - Edició 1107
La República

El Gobierno pretén retirar la llibertat condicional als diputats que votin a Puigdemont

Redacció | Els equips jurídics de l'Estat coincideixen en subratllar la il·legalitat del ple de la investidura de Carles Puigdemont, però a més a més, també pensen que si els diputats imputats però amb llibertat condicional decideixen votar en aquest suposat ple il·legal, es posarien en una posició complicada i se'ls exigiria el retorn a la presó per haver vulnerat les condicions de llibertat condicional que els va donar el TC, segons recull l'OKdiario.

Redacció
Redacció 26/01/2018
La número quatre d'ERC per Barcelona, Carme Forcadell, es troba en llibertat condicional després de pagar una fiança de 150.000 euros. El també número quatre per Barcelona de JxCAT, Jordi Turull, es troba en llibertat provisional després de pagar una fiança de 25.000 euros. La mateixa situació en la qual es troba Josep Rull, número sis de JxCAT, o Raül Romeva, número tres d'ERC per Barcelona. 
 
En aquesta situació també es troben Dolors Bassa, número u d'ERC a Girona, Lluís Guindó, número cinc de JxCAT a Girona, que es va deslliurar de la presó amb una fiança de 25.000 euros. També Josep Maria Jové, número 11 a la llista d'ERC per Barcelona i en llibertat condicional, i Lluís Salvadó, número tres per Tarragona també en llibertat condicional.
 
Ara bé, la decisió final l'haurà de prendre la Fiscalia i el jutge Llarena al Tribunal Suprem.