Divendres, 30 de juliol de 2021 - Edició 1100
La República

El futur del bicing

Si sou d’aquells que fa uns anys us vau sorprendre al veure unes bicis públiques apacades en fila pels carrers de Barcelona amb el nom de Bicing, segur que encara […]

Redacció
Redacció 18/03/2009

Si sou d’aquells que fa uns anys us vau sorprendre al veure unes bicis públiques apacades en fila pels carrers de Barcelona amb el nom de Bicing, segur que encara us quedareu més parats en veure aquest nou invent que, possiblement, representa el futur del transport urbà.

Segons hem descobert en aquest blog, un estudiant d’una universitat australiana, Anton Grimes ha presentat la idea d’oferir un servei similar al Bicing, però en comptes d’usar bicis, patinar damunt d’uns patinets elèctrics.

Per una subscripció mensual, els usuaris podrien tenir accés a aquests patinets motoritzats (propulsats amb energia elèctrica, no pas amb benzina) que es podrien recollir en els punts muntats sobre fanals. Cada punt incorporaria 4 d’aquests patinets elèctrics.

Ja estan estudiant la idea de debò per a incorporar-lo a Sydney 2030 (una plataforma que vol el Sydney més verd i ecològic possible pel 2030).

Nosaltres proposem un original nom, què us sembla patineting?