Divendres, 17 de setembre de 2021 - Edició 1149
La República

El fracàs unionista, Ciudadanos(26), PPC(9) i PSC(12) es queden per sota els 49 escons actuals

La presidenta del Partit Popular català (PPC), Alícia Sánchez-Camacho, creu que la l'enquesta que publica aquest cap de setmana 'la Vanguardia' constata “el fracàs” del procés sobiranista, perquè Convergència i Unió (CiU) i Esquerra Republicana (ERC) no sumarien majoria absoluta. Malgrat que el sondeig tampoc augura resultats optimistes per als populars, que passarien de 19 a 9 diputats. Per això Sánchez-Camacho reclama al president del Govern, Artur Mas, “que s'ho repensi” i no convoqui “unes eleccions anticipades que només beneficien partits com Ciutadans”. 

Redacció
Redacció 03/05/2015

Evitar les eleccions per intentar salvar-se políticament davant el pitjor resultat del PP a Catalunya

Camcho tant sols aprla d’excuses per intentar salvar-se del pitjor resultat del PP a Catalunya en democràcia. “Crec que el procés separatista ha perjudicat Catalunya i a tots els partits”, ha opinat Sánchez-Camacho que afegeix que qui més pateix aquest situació és CiU però també altres formacions, com ara el seu propi partit. “Demano a Artur Mas que sàpiga llegir es dues enquestes que hi ha hagut, que s'ho repensi, i que no ens porti a unes eleccions anticipades que només beneficien partits com Ciutadans, que l'únic que fan és sortir als mitjans de comunicació, buscar minuts de glòria i quedar-se vots de càstig”, ha afirmat.

C's constata “el fracàs enorme de l'independentisme” però el partit de Rivera ni tant sols es queda la totalitat dels escons que perden PPC i PSC, malgrat que La Vanguardia ho amagui

Ciudadanos assenyala que CiU i ERC no obtindrien “majoria suficient” però s’obliden de la CUP i d’un factor clau, Ciudadanos ni tant sols es queda tots els escons que perden PP i PSC

Ciudadanos és un bluf electoral de caire mediàtic que ni tant sols té gent per omplir les llistes on es presenta

Malgrat tot el suport mediàtic dels grans mitjans de comunicació del suport de les grans empreses, el partit de Rivera és el partit que presenta menys llistes a les eleccions municipals a Catalunya i ni tant sols ha controlat la gent que s’ha colat a les llistes municipals i autonòmiques a tot l’estat.