Dissabte, 19 de juny de 2021 - Edició 1059
La República

El festival gai i lèsbic LoveBall reunirà 30.000 persones a Barcelona

Després de l’èxit assolit en la seva primera edició a Barcelona, que va aconseguir reunir més de 20.000 gays i lesbianes, i també de l’última, celebrada a Brussel.les el mes de novembre, amb 18.000 participants, l’esdeveniment creix en dies de durada, nombre d’esdeveniments i expectatives de públic.

Redacció
Redacció 03/08/2007

La quarta edició del LoveBall, el festival de cultura, oci i “clubbing gai” més important d’Europa, espera reunir a Barcelona 30.000 persones procedents de tot el món fins al proper 7 d’agost. La programació es divideix en activitats diürnes i nocturnes i compta amb la participació de més de 150 artistes. Aquest any, el col·lectiu lèsbic tindrà més pes en l’esdeveniment, amb activitats exclusives. L’esdeveniment que es preveu més massiu és la Festa Great Ball of Love del 4 d’agost al Complex Esportiu l’Hospitalet Nord.

Aquesta festa tindrà una durada de nou hores i comptarà amb les actuacions en directe d’icones gais com el cantant Marc Almond, la “performer” Carmen Xtravaganza, E.N.O., Glamur to Kill i Amanda Lepore, musa de David Lachapelle. A més de la festa central de l’esdeveniment, l’agenda d’oci nocturn per a gais i lesbianes del festival inclou també dues festes a la piscina i fins i tot una festa del cuir (“leather party”).

Pel que fa a les activitats diürnes, el festival ofereix una extensa mostra d’art, partits de futbol i rutes per diverses parts de la ciutat comtal. A més, també hi haurà estrenes de cinema, cicles de documentals, desfilades de moda o sortides en catamarà, entre d’altres.

Capital gai del Mediterrani

Des de l’organització diuen que Barcelona es transforma en la capital gai del Mediterrani. El LoveBall convertirà durant una setmana Barcelona en l’epicentre de l’oci gai europeu i la capital catalana triplicarà la seva població homosexual.