Dimecres, 16 de juny de 2021 - Edició 1055
La República

El FC Barcelona guanya la Lliga Catalana de basquetbol en cadira de rodes

L’AXA – FC Barcelona s’ha proclamat vencedor de la fase final de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes després d’imposar-se per 67 punts a 53 al GAM Joventut de Badalona (Barcelonès) en el partit de la final celebrat aquest cap de setmana al Palau Municipal d’Esports de Sant Feliu de Llobregat (Baix Llobregat). Prèviament s’havien enfrontat l’equip amfitrió, l’UNES Sant Feliu, i el C.E. Costa Daurada de Reus per determinar el tercer i quart llocs finals de la temporada 2007 – 2008. La victòria va correspondre als reusencs que van anotar 72 punts contra 48 dels seus rivals.

Redacció
Redacció 03/06/2008

L’organització dels partits d’aquesta fase final va correspondre a l’UNES Sant Feliu, formant part dels actes de celebració del 25è aniversari de l’entitat i va comptar amb el suport de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i la Federació Catalana d’Esports per a Discapacitats.

Autoritats locals com l’alcalde de Sant Feliu de Llobregat, Juan Antonio, Vázquez; el regidor delegat d’Esports, Joan Grisó, o la regidora delegada d’Igualtat i Participació Ciutadana, Maria Teresa Calzada, entre d’altres, van assistir als matxs per donar suport als esportistes discapacitats.