Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

El facebook del falangista

|

- Publicitat -

Que la persecució espanyola a la Consulta per la Independència d’Arenys de Munt ha aconseguit unir totes les forces espanyolistes és per tots sabut. Aquests dies són nombrosos els punts de contacte entre Falange, Ciudadanos, PP i PSOE o, en concret, l’Estat espanyol.

La increïble constatació que l’advocat de l’Estat contra la Consulta havia estat candidat de Falange és tan sols l’últim dels punts de contacte d’aquest front espanyolista per aturar les consultes i l’exercici dels nostres drets com a ciutadans, com a poble i com a nació.

Publicitat

L’advocat falangista en qüestió, Jorge Buxadé, tenia fins ara pàgina al Facebook, però arran del linxament polític a què ha estat sotmès -un antidemòcrata partidari del règim franquista exercint d’advocat de l’Estat: n’hi ha per llogar-hi cadires- ha corregut a eliminar-ne qualsevol rastre.

A continuació us oferim una captura de pantalla de la pàgina Facebook del tal Buxadé, amb fotografia del falangista i una sèrie d’amistats declarades d’allò més nacionalcatòliques. Per si no ho podeu llegir bé, Buxadé es declara fan d’Esperanza Aguirre, Alternativa Española o Isabel la Catòlica -la monarca que ens va sotmetre a Castella-, partidari de Benet XVI i la Verge del Pilar, fan d’Espanya i el partit Família i Vida i també admirador d’una manifestació provida i d’una associació d’aficionats a l’Espanyol.

Així és l’advocat de l’Estat: falangista, catòlic, antiavortista i de l’Espanyol: un veritable dimoni.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut