Dimarts, 3 d'agost de 2021 - Edició 1104
La República

El director de El Periódico insulta els membres del Govern

L'últim article d'Enric Hernández, director de El Periódico, publicat aquest migdia, insulta els membres del Govern de la Generalitat de Catalunya. En el seu habitual to apocalíptic anti-procés, titlla els polítics independentistes de 'necis' per jugar-s'ho tot i perdre-ho si el referèndum no acaba amb victòria del 'Sí'. 

Redacció
Redacció 13/07/2017
D'herois a necis
 
Hernández publica un article que es titula 'Pàtria o patrimoni' on intenta argumentar que l'actual Govern no està realment preparant el referèndum de l'1 d'octubre i que va tard si es compara amb els preparatius del 9N. També explica que els consellers tenen por a perdre el seu patrimoni i reflexiona: “El temor dels consellers a arruïnar les seves famílies per l'1-O és legítim, però sorprèn que no el tinguessin en prometre els seus càrrecs abraçats a la desobediència”.
 
A més, acaba insultant els membres del Govern: “s'entén que un bon patriota arrisqui el seu patrimoni si té garanties que el premi serà la consecució d'un Estat propi que, sens dubte, el sabrà recompensar. Però perdre-ho tot a canvi de no res, més que d'herois, és propi de necis”.
Una repressió ferotge
 
De fet, Hernández dóna per feta que la repressió, la coerció i la caça de bruixes de l'Estat contra el sobiranisme, i el Principat en general, serà descomunal si Catalunya no esdevé un Estat independent. La venjança d'Espanya serà ferotge i sanguinària tant políticament om cultural . En això, sí que se li ha de donar la raó.