Divendres, 30 de juliol de 2021 - Edició 1100
La República

El dia de reflexió omple les xarxes amb imatges de les càrregues policials de l’1-O

Gerard Sesé @gerardsese | Faltes poques hores perquè els col·legis electorals obrin les portes i els catalans decideixin el seu futur més immediat en unes eleccions que, malauradament ens soni la cantarella, són històriques, una altra vegada. És per això que els usuaris de les xarxes, especialment a Twitter i Facebook i als grups de Whatsapp i Telegram estan recordant què representen els del bloc del 155.

Redacció
Redacció 20/12/2017
No oblidar el que va passar l'1-O i que va indignar tant a la societat catalana. Una de les claus perquè el sobiranisme guanyi demà les eleccions. És per això que els usuaris s'estan encarregant de recordar les miserables i ingents imatges que va oferir la Polícia Nacional espanyola i la Guardia Civil que a cops de porra i martell, coces, empentes, pilotes de goma i escuts, van aconseguir aturar les votacions en alguns col·legis i, d'altra banda, van deixar un llast de 1.066 ferits, algun de greu com el noi que va perdre un ull.
 
És per això que la xarxa i el món 2.0 s'ha omplert amb fotos i vídeos de les càrregues violentes i absolutament desproporcionades dels cossos de seguretat espanyols.