Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

El Corte Inglés construirà uns grans magatzems a Badalona

|

- Publicitat -

L’alcalde de Badalona, Jordi Serra, diu que l’aposta que fa el Corte Inglés a la ciutat evidencia la seva ‘potència socioeconòmica’ respecte del seu entorn més proper. Igual que ha succeït a altres poblacions on s’ha implantat la firma, explica Serra, l’obertura dels grans magatzems donarà a Badalona un gran ‘valor afegit’.

A banda de la inversió que es farà a la ciutat, la implantació del Corte Inglés generarà, segons estima l’Ajuntament, prop d’un miler de llocs de treball, entre directes i indirectes. Es preveu que la conclusió de tot el procés que ara s’inicia i, per tant, l’obertura dels grans magatzems, trigui quatre o cinc anys en arribar. Només la construcció de l’edifici requereix d’uns trenta mesos d’obres.

Publicitat

Segons l’alcalde, Jordi Serra, Badalona tindrà temps durant els pròxims anys per adaptar-se a la nova realitat. La implantació dels nous grans magatzems, explica, esdevindrà un nou ‘pol d’atracció’ per a la ciutat, més enllà del seu àmbit d’influència directe. Serra assegura que aquesta és una ‘oportunitat de futur i un factor afegit de dinamisme, al servei de tots els badalonins’.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut