Dissabte, 24 de juliol de 2021 - Edició 1094
La República

El conseller no respon

Sobre la Llei d’Educació, la LEC, aquests dies hem conegut la denúncia de bona part del professorat que, enduts per la promesa de la conselleria d’impulsar un fòrum de debat […]

Redacció
Redacció 07/11/2008

Sobre la Llei d’Educació, la LEC, aquests dies hem conegut la denúncia de bona part del professorat que, enduts per la promesa de la conselleria d’impulsar un fòrum de debat al web de la Llei d’educació, proposavem preguntes i debats al taulell de denúncies proposat per l’ocasió.

El resultat és ben diferent: per molt que la web anunciï que el conseller ‘respondrà’ les demandes i preguntes dels mestres, per molt que proposin fomentar la participació a través de la interactivitat d’internet, la web continua inactiva i no mostra cap dels molts correus que el professorat indignat a adreçat a la conselleria.

Avui per avui, la suposada interactivitat només serveix per ignorar als afectats sota una pàtina de transparència. Censurar les queixes: aquesta és la concepció d’interactivitat que sembla que tenen al Departament d’Educació.