Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

El conseller del CAC Fernando Rodríguez Madero, proposat pel PP, admet pressions del partit

|

- Publicitat -

En una intervenció inesperada aquest dimecres a la comissió de Política Cultural, on Carbonell compareixia per explicar el procés de concessió de les 83 llicències de ràdio, Fernando Rodríguez Madero ha admès pressions polítiques pel seu càrrec dins del CAC, al qual va arribar a proposta de l’anterior cúpula dels populars.

Des de la defensa que la seva posició sempre ha estat independent del partit, Fernando Rodríguez Madero ha dit que hauria estat ‘molt fàcil’ seguir les indicacions del PP perquè el seu vot no era decisiu, tenint en compte que les llicències es van adjudicar per 8 vots a favor i 2 en contra.

Publicitat

Fernando Rodríguez Madero ha aprofitat la intervenció per carregar contra el periodista Luís del Olmo, amb qui va treballar al programa ‘Protagonistas’ d’Onda Rambla. Ha assegurat que es va portar com un ‘miserable’ amb ell per fer-lo treballar els dies 15, 16 i 17 de juny del 2002, just després de la mort de la seva dona, que va ser el dia 14, ‘perquè a ell li feia mal el queixal’.

També ha estat molt crític amb Jiménez Losantos, a qui ha acusat de mentir, ‘menteix quan vitupera Catalunya i els partits polítics catalans’. El conseller ha afegit que anomena al periodista ‘Reagan’, en al·lusió a la protagonista d’El exorcista’, perquè ‘necessita un monsenyor que li faci un exorcisme per vomitar tot el que porta dins’.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut