Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

El Consell Escolar aprova el calendari de Maragall però proposa que s’apliqui més tard

|

- Publicitat -

El Consell Escolar de Catalunya ha aprovat la proposta del conseller Ernest Maragall de començar les classes al voltant del 7 de setembre o la segona setmana del mes i, a canvi, fer una setmana de vacances al febrer. Segons el Consell EScolar seria preferible que aquesta reforma s’apliqués a partir del 2010 i no el curs que ve, com havia proposat el conseller d’Educació.

Les recomanacions del Consell escolar, que no són vinculants, es faran arribar al Departament d’Educació, que haurà de prendre la decisió definitiva sobre el calendari. Al Consell Escolar de Catalunya hi ha tota la comunitat educativa com els sindicats de mestres, les associacions de pares i la patronal de l’escola concertada.

Publicitat

La resposta de Maragall

El conseller d’Educació, Ernest Maragall interpreta com un exercici de ‘seguretat’ i una reflexió raonable la proposta del Consell Escolar d’aplicar el nou calendari escolar a partir del curs 2010-2011. Segons el conseller no li sembla malament incorporar aquesta reflexió als informes que s’estan elaborant sobre aquests canvis en el sector de l’ensenyament. Maragall ha fet aquestes delaracions en el marc de la inauguració de les remodelacions que s’han portat a terme al CEIP Alba de Corbins.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut