Dissabte, 19 de juny de 2021 - Edició 1059
La República

Torna Sopa de Cabra

Últimament per diferents mitjans s’està recordant aquell concert del 1991 al Palau Sant Jordi on 4 formacions catalanes van aconseguir omplir l’estadi de la muntanya de Montjuic. Avui dia, ningú […]

Redacció
Redacció 16/04/2008

Últimament per diferents mitjans s’està recordant aquell concert del 1991 al Palau Sant Jordi on 4 formacions catalanes van aconseguir omplir l’estadi de la muntanya de Montjuic. Avui dia, ningú s’ha atrevit a fer quelcom semblant, però, els darrers plens de Gossos i Antònia Font obren la porta a un nou macro concert. Es podria repetir la gesta que van aconseguir Els Pets, Sau, Sangraït i els Sopa de Cabra concentrant 20.000 catalans?

Ara però, us volem explicar un rumor que sembla que aviat es confirmarà. De les 4 formacions que van omplir aquell Sant Jordi ara fa uns 17 anys, només sobreviurien Els Pets, però… potser és fals! Sopa de Cabra està plantejant-se molt sèriament un retorn als escenaris. Els motius? Doncs sembla ser que les aventures en solitari dels membres del grup no ha acabat de funcionar com s’esperava. En Gerard Quintana es deu haver cansat de fer tertúlies de mitja tarda, en Josep Thió no ha acabat de quallar en solitari i dels Kabul Babá poc se n’ha parlat.

Des de directe.cat entenem que la pela és la pela! I a més, gràcies a ella, podríem tornar a gaudir d’un dels grups en català més influents i amb més èxit. Esperem el retorn amb il•lusió.

I encara anem més enllà desvetllant rumors. Començàvem parlant del Palau Sant Jordi. Doncs tot apunta que si l’antiga formació es reuneix de nou, s’estrenaran en un concert cap al juny al mateix Palau! Tot un repte!

Per tant, des d’aquí, encara animem més a en Gerard Quintana i a en Josep Thió a que apartin diferències i que ens facin gaudir de nou amb la seva música. I que en Quintana no es preocupi, oblidarem fàcilment tot allò que va dir de la “regeneració” musical que cal a Catalunya i a la música en català.