Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

El Col·legi de Periodistes demana responsabilitats a Interior per l’agressió policial contra 30 professionals

|

- Publicitat -

Fins i tot alguns van ser agredits mentre caminaven fora de la manifestació. La Comissió de Defensa i Ètica professional es reunirà divendres amb caràcter d’urgència per estudiar aquests fets.

El Col·legi segueix rebent trucades de denúncia per part de redactors, càmeres de televisió i fotògrafs agredits, en alguns casos més d’una vegada durant el mateix dia. Fins al moment el Col·legi ha pogut comptar aquests afectats:

Publicitat

Toni Albir, fotògraf de l’agència Efe; David Atzira, fotògraf autònom; Julia Badenes, redactora de la Ser; Carlos Baraibar, redactor de Catalunya Ràdio; Ainara Bascunyana, redactora del Cuatro; Albert Beltran, fotògraf d’El Periódico de Catalunya; Enric Borràs, redactor de Vilaweb; Xavier Bundó, redactor de Rac1; Yolanda Cardo, fotògrafa de l’ABC; Asunción Chamoso, periodista de Telecinco; Oriol Clavera, fotògraf autònom; Joan Francesc Escrihuea, ajudant de so de TVE Catalunya.

També Albert Garcia, periodista de La Directa; Jesús Garcia, redactor d’El País; Àlex Garcia, fotògraf de La Vanguardia; Maite Gutierrez, redactora de La Vanguardia; Anna Jiménez, fotògrafa de La Vanguardia; Rafa Julve, redactor de El Periódico de Catalunya; Estel Llobet, periodista d’Antena 3; Gabriel Massana, fotògraf d’El Punt; Llorenç Osa, càmera d’Antena 3; Marc Saus, càmera de Telecinco; Guillem Valle, fotògraf del diari ADN i tres periodistes i un càmera de BTV.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut