Diumenge, 1 d'agost de 2021 - Edició 1102
La República

Joves de Mallorca per la Llengua demana més música en català als actes de l’Ajuntament de Palma

Representants dels Joves de Mallorca per la Llengua s’han reunit amb el regidor de participació ciutadana de l’Ajuntament de Palma, Eberhard Groske, i el regidor de Joventut i Esports, Baldomero Oliver Acosta, perquè millorin les seves darreres actuacions pel que fa a la normalització de la llengua catalana.

Els Joves de Mallorca per la Llengua lamenten que en diferents actes organitzats per aquestes regidories s’ha obviat la presència de música en català. Tot i així, per les festes de Sant Sebastià de 2008 ja es comptava amb la presència de grups en català i aquest compromís s’ha garantit que es complirà en la propera edició de les festes de Sant Sebastià, el mes de gener de 2009.

Redacció
Redacció 15/10/2008

El regidor de participació ciutadana fa un any que disposa d’un llistat amb grups novells formats per joves de Mallorca que s’expressen en mallorquí, i tot i així no han comptat amb aquest grups en les diferents iniciatives que s’han dut a terme darrerament des de la regidoria de joventut, (com la Festa del Dia Mundial de la Joventut el 14 d’agost o la Festa dels Dinamos el 13 de setembre…), segons l’associació. Així mateix, des dels Joves de Mallorca per la Llengua també s’ha demanat major presència de la llengua catalana en els tallers i activitats organitzades pels casals de joves.

Pel que fa a la visita del regidor de participació ciutadana, se li ha tornat a lliurar, tal com es va fer fa més d’un any, un llistat de grups consolidats d’arreu dels territoris de parla catalana i que s’expressen habitualment en català.