Diumenge, 20 de juny de 2021 - Edició 1060
La República

El Circuit de Catalunya amplia la seva oferta lúdica a l’estiu

A l’estiu les possibilitats d’oci s’incrementen evidentment perquè la gent té vacances i conseqüentment més temps de lleure. Així doncs, per a tots aquells que siguin fans de la Fórmula 1 o de les motos i altres especialitats del món del motor, podran visitar les instal·lacions del Circuit de Catalunya a Montmeló, al Vallès Occidental, obren les seves portes al públic i no tanquen per vacances.

Redacció
Redacció 27/07/2007

Qui diu que a l’estiu els circuits de Fórmula 1 tanquen? En el cas català no és així ja que els amants d’aquest esport de basat en la velocitat i el motor podran, si ho desitgen visitar Montmeló. I això és així perquè les instal·lacions del Circuit de Catalunya a Montmelò, al Vallès Oriental, obren les seves portes al públic i no tanquen per vacances.

Fins el 2 de setembre i sense descans es posa a l’abast del públic l’oportunitat de realitzar una visita guiada que els permetrà accedir a les zones més restringides. Un cop acabada l’època estival, aquest servei es continuarà oferint els caps de setmana sempre i quan no hi hagi cursa així com també en els dies festius.