Dijous, 29 de juliol de 2021 - Edició 1099
La República

‘El celler’

Títol: ‘El celler‘ Autor: Noah Gordon Traducció: Rosa Borràs Editorial: Roca Col·lecció: Històrica Pàgines: 382 Any d’edició: 2007 RESSENYA Després de vuit anys de silenci, torna l’indiscutible mestre de la […]

Redacció
Redacció 24/11/2007

Títol: ‘El celler
Autor: Noah Gordon
Traducció: Rosa Borràs
Editorial: Roca
Col·lecció: Històrica
Pàgines: 382
Any d’edició: 2007

RESSENYA

Després de vuit anys de silenci, torna l’indiscutible mestre de la novel·la històrica

El Llenguadoc, França, finals del segle XIX. En Josep Álvarez descobreix de la mà d’un viticultor francès l’art de l’elaboració del vi. Des d’aquest moment, la seva vida restarà dominada per aquesta passió.Malgrat la seva joventut, en Josep ja ha conegut a la vida l’amor, les intrigues i el treball ardu, experiència que, junt amb la seva vocació, caracteritzarà el seu destí.

Després de participar contra la seva voluntat en un complot polític, fugirà a França, on treballarà per a un viticultor. Tot i la por que sent de caure en mans de la justícia, un dia decideix tornar a la seva llar. Lluitant contra els elements en Josep empren una aventura tan àrdua com fascinant: l’elaboració d’un bon vi. Al seu voltant els habitants de Santa Eulàlia: la jove vídua Marimar i el seu fill Francesc; en Nivaldo, el botiguer d’origen cubà; en Donat, el germà obrer d’en Josep, tots ells personatges que poblen aquesta rica novel·la.

El celler conté l’essència de totes les obres anteriors de Noah Gordon: històries personals de força, personatges vitals, retrats fidedignes d’una època, creats per un escriptor, la sensibilitat i l’encert del qual ha admirat milers de lectors al llarg dels anys.

El celler és el tribut de Noah Gordon al nostre país, una apassionada novel·la al voltant del fascinant món del vi.

Compra’l a Llibres.cat