Dimecres, 28 de juliol de 2021 - Edició 1098
La República

El CCCB exposa les fotografies més impactants del 2006

Tant a qui li agradi la fotografia com als més escèptics sobre aquest art disfrutarien, sense dubte, d’aquesta exposició. I és que ni més ni menys que de 78.083 fotografies enviades aquest any, només les 177 fotografies més impactants del 2006 s’exhibeixen fins al 11 de novembre en el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB). Un passeig per emocions de tot tipus ja que la temàtica és molt heterogènia: notícies generals, gent d’actualitat, esports, vida quotidiana, temes contemporanis, retrats, natura i art i entreteniment…

Redacció
Redacció 18/10/2007

Les 177 fotografies més impactants de 2006 s’exhibeixen fins al 11 de novembre en el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB). Són les guanyadores de la mostra World Press Photo que aquest any ha premiat el treball de 60 fotògrafs de tot el món. Cada any, un jurat internacional format per 13 membres escull les fotografies guanyadores d’entre les enviades per fotoperiodistes, agències, periòdics i fotògrafs de tot el món.

Les 78.083 fotografies enviades aquest any es divideixen en diverses categories: actualitat, notícies generals, gent d’actualitat, esports, vida quotidiana, temes contemporanis, retrats, natura i art i entreteniment. El jurat ha premiat a 60 fotògrafs de 23 nacionalitats. En aquesta edició, hi ha dos fotògrafs dels Països Catalans: Daniel Beltrà i Pep Bonet.