Dissabte, 31 de juliol de 2021 - Edició 1101
La República

El Canal 33 retransmetrà en directe la celebració del culte evangèlic amb motiu del Dia de la Reforma

El Canal 33 retransmetrà per primer vegada el pròxim 25 d’octubre la celebració d’un culte evangèlic en directe amb motiu del Dia de la Reforma,acte que satisfà les ‘velles aspiracions’ del Consell Evangèlic de Catalunya (CEC) que n’ha sol·licitat la difusió durant més de 25 anys.

Segons ha informat la institució, durant aquests anys s’ha volgut donar a conèixer els continguts i la litúrgia pròpia de les esglésies evangèliques catalanes. El CEC ha insistit a invitar totes les comunitats a participar en l’esdeveniment, concretament, mitjançant la visualització del programa com a ‘recurs evangelístic’.

Redacció
Redacció 13/10/2008

Aquesta comunitat compta a Catalunya amb entre 60.000 i 80.000 feligresos; tot i això, el CEC comptabilitza els anomenats ‘protestants sociològics’, xifra que supera els 250.000 fidels.

Aquest culte s’uneix sota la Reforma Protestant de Luter al segle XVI que es caracteritza per confiar en la Bíblia com l’única font de revelació divina i la persona com a entitat que es comunica directament amb Déu.