Divendres, 30 de juliol de 2021 - Edició 1100
La República

El barceloní Cèsar Cañas s’enduu l’onzè títol mundial de la seva carrera en bicitrial

El barceloní Cèsar Cañas ha conquerit l’onzè títol mundial de la seva carrera esportiva. Cañas, de 32 anys, s’ha proclamat campió aquest cap de setmana a Itadori (Japó), seu de la darrera prova del torneig. Es tracta d’una competició que enguany tan sols ha comptat amb dues cites, i no quatre com era l’habitual. En ambdues curses, tant en l’asiàtica com en la primera, disputada a Blansko (República Txeca), Cèsar i el britànic Ben Savage han estat els protagonistes, però amb el mateix guanyador, el català.

Redacció
Redacció 30/08/2007

En les altres deu victòries, el barceloní havia competit en rodes de 20 polzades i actualment ho fa amb 26. El pilot de Monty portava cinc temporades sense pujar al més alt del podi del Mundial.

Cañas va imposar-se, en categoria elit, des de l’any 1995 fins al 2002. A partir del 2003, el de Barcelona va ser subcampió i el 2004, també. El 2005 va signar un tercer lloc i a l’any següent va descansar per prudència, a causa d’una lesió d’esquena.

A més del títol del món, Cèsar també s’ha enduu aquesta temporada el guardó d’Europa i de l’Estat espanyol de la mateixa categoria.